Goedkope single vakantie
Welkom bij Allaboard Zeilvakanties! Single reizen en eenouder vakanties.
Zeilervaring is niet nodig!
Voor singles en eenouders!
Goedkope single reizen

Allaboard zeilvakanties organiseert reizen langs de kust van de Algarve voor singles en eenouder gezinnen. Onze vakanties zijn ingedeeld in leeftijdscategerie├źn. Per reis kunnen maximaal 10 singles deelnemen.

Volledig overzicht

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak worden gemaakt op, de inhoud van de Allaboard Zeilvakanties website, brochures, flyers, advertenties en overige publicaties. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de publicaties de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. De gegevens kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden door Allaboard Zeilvakanties worden gewijzigd. Eventuele aanpassingen van teksten en prijzen staan vermeld op de website en op uw boekingsbevestiging c.q. factuur. Verwijzingen of verbindingen naar internetsites of bronnen die niet eigendom zijn van Allaboard Zeilvakanties zijn slechts opgenomen ter informatie. Allaboard Zeilvakanties is niet aansprakelijk voor de eventuele schade of verlies die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van informatie van desbetreffende internetsites of bronnen. Er wordt geen garantie geboden op het foutloos en ononderbroken functioneren van de Allaboard Zeilvakanties website.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De informatie op deze site is afkomstig van Allaboard Zeilvakanties. Op alle informatie rust copyright en de intellectuele eigendomsrechten op de gegevens berusten bij Allaboard Zeilvakanties en/of de partners van Allaboard Zeilvakanties. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Allaboard Zeilvakanties is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden, beschikbaar te stellen op een netwerk of op andere wijze te (her)verspreiden.

Wet Bescherming Persoonsgegevens

Allaboard Zeilvakanties zal persoonsgegevens behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De persoonsgegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de reserveringsopdracht of boeking, reclamedoeleinden en verstrekken van deelnemerslijsten aan derden. Allaboard Zeilvakanties verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden.

Zeilvakantie single reizen | eenouder vakantie in Portugal
Bezoek de vakantiebeurs met het nieuwste reisaanbod voor singles!
Vakantiebeurs 2009
Forum singles reizen algarve
Deel ervaringen en ontmoet medereizigers op ons forum!
Zeilen in Portugal | Groepsreizen, lastminutes, eenouder en single reizen
Lastminutes zeilvakantie en Singles reizen
Zeilreizen in Portugal voor singles, groepsreizen, zeilvakantie voor alleenstaande ouders met kinderen.