Goedkope single vakantie
Welkom bij Allaboard Zeilvakanties! Single reizen en eenouder vakanties.
Zeilervaring is niet nodig!
Voor singles en eenouders!
Goedkope single reizen

Allaboard zeilvakanties organiseert reizen langs de kust van de Algarve voor singles en eenouder gezinnen. Onze vakanties zijn ingedeeld in leeftijdscategerie√ęn. Per reis kunnen maximaal 10 singles deelnemen.

Volledig overzicht
Groepsreizen, zeilvakantie in de Algarve.

Groepsreizen - Zeilvakantie voor iedereen

Naast single reizen organiseert Allaboard Zeilvakanties ook groepsreizen. Het enige verschil tussen de groepsreizen en de single reizen, is dat met de groepsreizen iedereen mee mag. Single, niet single, jong, oud, het maakt niet uit. Deze zomer wordt er gezeild in de Algarve en rondom het portugese eiland Madeira.

Naar het reisaanbod

Zeilreis Algarve

De Algarve is de zuidelijke kuststreek van Portugal en staat bekend om haar indrukwekkende rotsformaties en verlaten stranden. De constante noordwesten wind maakt de Algarve tot een zeer beschut vaargebied met uitstekende zeilomstandigheden. Naast het zeilen is er tijdens onze reizen ruimschoots tijd om een dorp of stad te bezoeken en op een terrasje de sfeer van het portugese leven te proeven. Liefhebbers kunnen een museum, fort of kasteel bezoeken en zich verdiepen in de rijke historie van dit gebied.

Lees meer
zeilvakantie in de Algarve, meezeilen op onze zeilvakantie, strand, zeilen en vakantie.

Zeezeilen naar Madeira

Eens per jaar maakt Allaboard Zeilvakanties een oceaanreis naar het portugese eiland Madeira. Dit eiland, gelegen in de atlantisch oceaan, wordt ook wel het bloemeneiland genoemd vanwege haar verscheidenheid aan exotische bloemen die er in het wild groeien. De grootste bezienswaardigheid van Madeira is het landschap met haar steile kusten en rotsformaties en schilderachtige dorpjes die tegen de berghellingen liggen.

Singles reizen, meezeilen op onze zeilreizen, strand, zeilen en vakantie.
Singles reizen, meezeilen op onze zeilreizen, strand, zeilen en vakantie.

De reis begint in de Algarve, alwaar we inschepen in Portim√£o. Na 3 tot 4 dagen zeezeilen komen we aan in de Madeira archipel, waar we eerst voor anker gaan voor Porto Santo. Dit eiland staat bekend om haar schitterende zandstranden. De volgende stop is Madeira, waar we een aantal dagen voor anker liggen bij Funchal. Gedurende deze dagen bezoeken we het eiland en kunnen we kennis maken met de typisch lokale cultuur en gebruiken. Daarna wordt er teruggezeild naar de Algarve, waar we de laatste dagen van de tocht doorbrengen.

Singles reizen, meezeilen op onze zeilreizen, strand, zeilen en vakantie.
Zeilvakantie single reizen | eenouder vakantie in Portugal
Bezoek de vakantiebeurs met het nieuwste reisaanbod voor singles!
Vakantiebeurs 2009
Forum singles reizen algarve
Deel ervaringen en ontmoet medereizigers op ons forum!
Zeilen in Portugal | Groepsreizen, lastminutes, eenouder en single reizen
Lastminutes zeilvakantie en Singles reizen
Zeilreizen in Portugal voor singles, groepsreizen, zeilvakantie voor alleenstaande ouders met kinderen.