Goedkope single vakantie
Welkom bij Allaboard Zeilvakanties! Single reizen en eenouder vakanties.
Zeilervaring is niet nodig!
Voor singles en eenouders!
Goedkope single reizen

Allaboard zeilvakanties organiseert reizen langs de kust van de Algarve voor singles en eenouder gezinnen. Onze vakanties zijn ingedeeld in leeftijdscategerieën. Per reis kunnen maximaal 10 singles deelnemen.

Volledig overzicht
Het strand van de Algarve

De Algarve

De Algarve, de zuidelijke kuststreek van Portugal, is het vaargebied van Allaboard. Dit gebied staat bekend om haar lange stranden en indrukwekkende rotsformaties. Veel stranden zijn verlaten en kunnen slechts per boot bereikt worden. De constante noordwesten wind maakt de Algarve tot een zeer beschut vaargebied met uitstekende zeilomstandigheden.

Zomer in de Algarve

Het vaargebied reikt van de steile rotskust van Sagres tot aan het waddengebied van Olhão, met als thuishaven Portimão. Naast kleine vissersdorpjes met een lokale visserscultuur, zijn er genoeg bruisende uitgaansgebieden met trendy bars. We gaan voor anker in de baai van Alvor of voor de kust van Lagos, waar we een verfrissende duik nemen of met een bootje de grotten verkennen.

Rotsformaties in de Algarve
Boot in de zomer

Klimaat

Portugal heeft een gematigd klimaat met warme zomers. Met 300 dagen zon per jaar is de Algarve ook buiten de zomenmaanden geschikt als vakantiebestemming voor zonaanbidders. Van begin april tot eind november liggen de temperaturen meestal boven 18 graden. De kustgebieden profiteren tijdens de heetste zomermaanden van een verfrissende zeewind, waardoor de temperatuur meestal tussen de 25 en 30 graden blijft.

Warme zomer in Portugal
Zeilvakantie single reizen | eenouder vakantie in Portugal
Bezoek de vakantiebeurs met het nieuwste reisaanbod voor singles!
Vakantiebeurs 2009
Forum singles reizen algarve
Deel ervaringen en ontmoet medereizigers op ons forum!
Zeilen in Portugal | Groepsreizen, lastminutes, eenouder en single reizen
Lastminutes zeilvakantie en Singles reizen
Zeilreizen in Portugal voor singles, groepsreizen, zeilvakantie voor alleenstaande ouders met kinderen.